NACIJA U NEVERICI ZBOG ISPOVESTI OVOG SRBINA: Njegova reakcija bacila ljude u TRANS, jedan detalj je sve RAZBESNEO
Ljudi na pešačkom prelazu, Foto: Profimedia

AU, ŠTA UČINI?!

NACIJA U NEVERICI ZBOG ISPOVESTI OVOG SRBINA: Njegova reakcija bacila ljude u TRANS, jedan detalj je sve RAZBESNEO

Srbin je ispričao situaciju koja ga muči već neko vreme

Objavljeno:

Male su šanse da vas na ulici udari automobil a da svi umesto na vašu, stanu na stranu vozača. Ipak tako nešto desilo se jednom momku iz Srbije koji je, nakon sto ga je stariji vozač "zakačio", smatraju mnogi, imao nepotrebnu i burnu reakciju.

U anonimnoj objavi na Reditu, Srbin je ispričao situaciju koja ga muči već neko vreme. Naime, kako je objasnio, prelazeći ulicu, automobil kojim je upravljao stariji vozač ga je udario. Međutim, kako je išao sporo nije bilo većih problema, ali mu je momak iz besa načinio manju štetu - koja je mnogima zasmetala.

"Pre oko godinu dana mi se ovo desilo. U toku dana, oko 13.00 časova, u mom bloku, prelazio sam uličicu koja je jednosmerna, znači vrlo uska i mala.

Pre nego što sam zakoračio na ulicu, video sam da dolazi neki auto i vidim da usporava, misleći da je to znak da ja prođem jer me pušta. Međutim auto i deda u njemu nisu skroz zakočili već usporili i kako sam završavao ulicu, auto me malo zakačio, ništa strašno ali jeste me malo pomerio.

Kako sam bio u šoku, okrenuo sam se i pogledao vozača dedu, koji je izgledao ili preumorno ili pijano, samo me je gledao ne govoreći niti pokazujući nešto.

Iznervirao sam se i nogom (petom) mu ulubio vrata i kvaku na suvozačevom mestu spolja. On je samo zastao na dve sekunde i nastavio da vozi nakon što sam mu ulubio auto. Pomislio sam da bih ga i izvukao iz auta da je u pitanju neko mlađi, ali sad mislim da bih preterao u tom slučaju. Šta biste vi uradili?", napisao je momak.

"Sledeći put ne pretrčavaj gde ne treba"

Iako nije jasno da li je prelazio ulicu van pešačkog ili preko pešačkog, mnogi su bili besni na njega i njegovu reakciju nakon incidenta.

"Znači ti prelaziš ulicu van pešačkog prelaza i uništavaš tuđa kola?", "Pa malo si i ti kriv. Gledaj gde prelaziš sledeći put, i nemoj da se nerviraš kad te kola 'zakače' dok pretrčavaš gde ne treba", "Poznavajući pešake, mnogi prelaze put a da i ne gledaju da li neko nailazi i kada prelaze osećaju se kao da su najbitniji i da će baš svi da im stanu", "Kapiram da si se uplašio, ali ako si video da nije bilo strašno, čemu takva glupa reakcija", pisali su mu oni.

Bonus video:

01:01

Pešački haos u Zemunu, zebra od zida do zida

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.